Čakry

Senzuálne masáže Bratislavapatria pod erotické tantrické masáže, pretože ich náplňou je i uspokojovanie fyzického tela prostredníctvom dotykov, pohybov, zmien tlaku, zapojenia všetkých zmyslov a naplnením všetkých tajných túzov zákazníka, o ktorých bude diskutovať s ním vybranou masérkou ešte pred zahájením samotného masážneho senzuálneho programu. Senzuálne masáže, keďže spadajú pod tantrizmus a tantrické masáže, sú veľmi spirituálne, duchovne naladené, intímne aktivity. Samotný spomínaný tantrizmus pochádza z Indie, kde vznikol plus mínus pred dvetisíc päťsto rokmi.

budha

Jeho učenie a umenie je veľmi jedinečné a originálne rovnako ako i masážne techniky, ktoré toto učenie zaviedlo. Má v sebe množstvo prvkov budhizmu, pretože práve ním sa pri ich vzniku toto náboženstvo inšpirovalo. Budhizmus je veľmi starý nábožensko-filozofický smer, ktorý hlása mier a lásku celému svetu. Rovnako ako toto učenie, i súčasťou tantrických programov je starostlivosť nielen o telo fyzické, ale i o nehmotno a duchovno každého človeka. Senzuálne masáže sú výnimočný typ masáží, ktorý sa špecializuje hlavne o starostlivosť a stimuláciu pohlavných orgánov, ich okolia a intímnych partií celkovo, aby tak človek poznal nové euforické pocity a jeho oslobodenie fyzické i psychické bolo naozaj úplne a dokonalé.

pár

Niečo takéto klasické masáže nikdy nedokážu, pretože sa nezameriavajú na intímne zóny, ba čo viac, nevenujú sa im ani pri najmenšom. Tantrické masáže vyznávajú a aplikujú do svojich masážnych programov aj očistenie, zjednotenie, prepojenie a aktivovanie čakier. Tých je podľa budhistického učenia celkovo sedem, a to koreňová čakra (muladhara), sakrálna čakra (svadhisthana), čakra solar plexus (manipura), srdcová čakra (anahata), krčná čakra (vishuddha), čakra tretieho oka (adžna) a korunná čakra (sahasrara).