Vznik spoločnosti

Založenie sro je sprevádzané dodržaním istých postupov, ktoré sú zhrnuté do niekoľkých základných krokov. Ak ste sa aj vy rozhodli pre vykonávanie podnikateľských aktivít, ale neviete, ako začať, sme tu pre vás. Ponúkame kompletný návod, ako naštartovať vaše podnikanie ako aj poradenstvo na podporu podnikania pre už existujúce spoločnosti, ktoré pôsobia na trhu. Ak by ste sa predsa len chceli vyhnúť administratívnej práci, ktorá si vyžaduje dôslednosť a značnú dávku vašej energie a času, ktorá je pri zakladaní spoločnosti nevyhnutná, máme pre vás riešenie.

založenie spoločnosti nebolo nikdy jednoduchšie

Môžete využiť naše služby, ktoré venujeme aj samotnému zakladaniu jednotlivých spoločností. Prakticky to funguje tak, že na našej internetovej stránke nájdete zoznam spoločností, ktoré sú určené na predaj. Spoločnosti sú dostupné pre potenciálnych klientov so všetkými potrebnými a nevyhnutnými náležitosťami a pripravené na naštartovanie podnikania v priebehu niekoľkých pracovných dní. Stačí nás kontaktovať a oboznámime vás s nasledujúcim procesom. Naša spoločnosť pripravuje potrebné zmluvy, ktoré sú vyhotovené v súlade so zákonom, ktorý platí v našej krajine. Následne vybavujeme zápis do živnostenského ako aj obchodného registra, kde sú zaznamenávané všetky zmeny, ktoré sa týkajú danej spoločnosti.

založenie spoločnosti formou online

Bez ohľadu na to, akú spoločnosť si vyberiete, s akým zameraním a pôsobením, môžete sa rozhodnúť pre zmenu jednotlivých už stanovených údajov. Vo väčšine prípadov sa vykonávajú zmeny údajov, ktoré súvisia so samotným názvom spoločnosti, s adresou sídla spoločnosti, výškou základného imania, či uvedením predmetu alebo predmetov podnikania, ktoré môžu byť na základe vášho rozhodnutia pozmenené. Nové zadané údaje sú následne zapísané do obchodného registra. Vyberať si môžete z ponuky spoločností, ktoré sa od seba odlišujú svojou minulosťou. Prvú skupinu tvoria takzvané ready made spoločnosti, ktoré sú bez histórie, bez záznamov, keďže nikdy nepodnikali. Druhú skupinu tvoria spoločnosti s históriou, ktoré podnikali, ale ich podnikateľská činnosť bola z istých dôvodov pozastavená.