Prechodné bundy „Počasie nás neprekvapí“

Každý z nás má doma ten super kúsok ktorý využije keď nie je ani teplo ani zima. Prechodná bunda je tým najlepším riešením ako zostať v teple.

Čo sú vlastne prechodné bundy?

Je to práve ten univerzálny kúsok, kúsok ktorý by mal mať doma každý. Poďme si spolu bližšie charakterizovať bundu. Bunda je vrchná časť oblečenia. Vpredu má zapínanie na rôzne spôsoby.

– zips

– gombíky

– patent

– háčiky

Prechodná bunda nás chráni pred zmenami počasia, či už je to vietor alebo dážď. Bundy majú rôzne strihy, ktoré sa pekne prispôsobujú tvaru postavy a požiadavkám zákazníka.

červená prechodná bunda

Ako rozdeľujeme prechodné bundy?

Najčastejšie rozdelenie je:

– Pánska

– Dámska

– Detská

Prechodné bundy môžu byť vyrobené z rôznych materiálov. Väčšinou sa kladie dôraz nato, aby bola bunda naozaj funkčná.

Z akých materiálov je väčšinou prechodná bunda?

Najčastejším materiálom pre prechodnú bundu je softshell. Najväčšiu úžitkovú hodnotu poskytuje softshell skôr v chladnejšom počasí a v premenlivých poveternostných podmienkach. Preto sa tento materiál považuje za ideálny hlavne kvôli svojej nepremokavej úprave.

Tiež sa často používa flisový materiál, ktorý je príjemne mäkký a príjemný na dotyk.

prechodná bunda

A v neposlednom rade dobre poslúži aj trenčkot, džínsovina, koža alebo koženka. Tieto materiály sa väčšinou používajú v prechodnom teplejšom období.

Prechodná bunda môže byť prešívaná alebo polostrovná. Záleží len na vkuse a prianí zákazníka. Prechodné bundy Bigstarjeans.sk sú teda veľmi štýlový kúsok v ktorom sa budete cítiť pohodlne a dobre. Je iba vec vkusu či bude bunda krátka, s kapucňou alebo bez nej. Bunda môže mať rôzne aplikácie, ktoré si zákazník želá. Existuje mnoho farebných variantov a kombinácií materiálov ktoré si môžete vybrať. Najdôležitejšie ale je, aby naozaj splnila svoj ochranný účel. Takže rýchlo do obchodu, počasie sa rýchlo mení a kvalitných kúskov rýchlo ubúda.