U nás máte aj klasiku

Ak rozmýšľate nad tým, čo by ste pre svoj doteraz úbohý sexuálny život mali urobiť, aby bol vzrušujúcejší a lepší, vyskúšajte zopár mojich skvelých rád, ktoré vám raz dva pomôžu. Asi ste už počuli o takzvanej klasickej polohe misionár. Klasika je klasika BratislavaTantra. Pre to túto polohu používame pri svojich erotických sexuálnych hrátkach asi najčastejšie. Táto poloha je veľmi vzrušujúca a dobrá aj pre ženy tak i pre mužov. Muž môže dokázať, že je naozajstným chlapom a žena si pri nej trošku oddýchne. Žena leží na posteli a chlap je na nej. Samozrejme vniknutý do jej vagíny a buď pomalými alebo aj rýchlejšími pohybmi prúdi dnu a von svojím penisom. To je extrémne vzrušujúce a samozrejmosťou sú pri tom vzdychy obidvoch partnerov. Množstvo partnerov praktizuje práve len túto jednu polohu. Pritom by mohli vyskúšať aj niečo ešte vzrušujúcejšie a divokejšie.

artistic-4889858_1920

Počuli ste o polohe šesťdesiatdeväť? Ešte nie? Ležíte na sebe, ale opačne. Čiže vy máte pred sebou jeho celú pýchu v podobe penisu a on má pred sebou vašu vagínu. Takto sa vy môžete hrať s jeho penisom a on sa môže dokonale vyhrať s vašou vagínou. Je to niečo nové pre obidvoch partnerov, pre to by ste aj túto polohu mali zaradiť medzi vaše obľúbené. Mnoho žien preferuje polohu na koníčka. Muž leží na posteli a žena je na ňom. Sedí na jeho penise, pričom penis je vniknutý do vagíny. Pohybmi hore a dole alebo krúživými pohybmi vytvára žena erotickú a vzrušujúcu chvíľku, čo majú radi mnohí muži.

boots-3849581_1920

Pri tejto polohe si môžu muži doslovne oddýchnuť. Všetko ostáva na ich partnerke. Pre ženu je to chvíľka, aby ukázala, čo v nej naozaj je a ako sa dokáže odviazať. Pri tejto polohe dosť žien aj vyvrcholí a dosiahne orgazmus. U žien je to väčšinou na dlhšiu trať, pokým dosiahnu orgazmus. Táto poloha vám k tomu naozaj veľmi pomôže.